fbpx

UNIVERZALNA PLASTIFICIRANA NEDRESLJIVA PREVLEKA ZA TRIP TRAP STOL / LESENI STOLČEK_BEŽ Z BELIMI ZV.

14.99

Rok dobave: 1 dan

Izredno mehka plastificirana nedrsljiva prevleka za trip trap stolček.

Motiv: bež z belimi zvezdicami.

 

7 Na zalogi
00292

Na zalogi

Primerjaj

Opis

Plastificirana nedrsljiva prevleka za trip trap stolček je :

 • Izredno mehka na dotik zaradi posebnega postopka izdelave
 • Plastificirana z nedrsljivo spodnjo stranjo – med uporabo ne drsi po površini
 • zaradi mehkega polnila izredno mehka in obstojna
 • Nudi maksimalno udobje za sedenje
 • Ne vsebuje robatih robov
 • Ne vsebuje škodljivih snovi : PHALATOV
 • koži prijazna
 • preverjeni in certificirani materiali
 • vzdrževanje: obriše se z mehko krpo
 • montaža: zapiranje z ježki, ki se prilagajajo glede na dimenzijo lesenega stolčka
 • univerzalna: primerna za vse tipe lesenih otroških stolčkov

Prevleka vsebuje tudi vse potrebne certifikate, s katerimi je potrjeno, da ne vsebuje težkih kovin »PHALATOV » in drugih težkih kovin, ki bi vplivale na otrokov razvoj.

OPOZORILA! Ne uporabljajte v bližini ognja. Ob prvih znakih poškodbe je potrebno prenehati uporabljati izdelek.

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

Dodatne informacije

Rok dobave

1 dan

vzdrževanje: obriše se z mehko krpo
montaža: zapiranje z ježki, ki se prilagajajo glede na dimenzijo lesenega stolčka
univerzalna: primerna za vse tipe lesenih otroških stolčkov

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 3,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.eu.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.si.