fbpx

AKCIJA – Plastificirana previjalna podloga – BELA

Rok dobave: 1 dan

Plastificirana previjalna podloga extra softy

 

Ni na zalogi
00250-4

Tega izdelka trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Primerjaj

Opis

IZREDNO MEHKA IN NEŽNA PREVIJALNA PODLOGA

  • Zgornja stran je plastificirana nepremočljiva površina, ki je zaradi posebne obdelave SOFTY na dotik izredno mehka in nežna.
  • Spodnja stran ima nedrsljivo gumirano podlogo, ki omogoča, da podloga ne drsi po površini.
  • Polnilo: mehka silikonska vlakna, ki nudijo maksimalno udobje .
  • Debelina podloge je 6 – 7 cm.
  • Nima robatih robov.
  • Koži prijazna
  • Preverjeni in certificirani materiali NE VSEBUJEJO PHALATOV IN TEŽKIH KOVIN
  • Čiščenje: obrišite z vlažno krpo

OPOZORILA! Ne uporabljajte v bližini ognja. Ob prvih znakih poškodbe je potrebno prenehati uporabljati izdelek.

Proizvedeno v Sloveniji. Lastna proizvodnja.

Dodatne informacije

Rok dobave

1 dan

Dimenzija

67 cm širina x 70 cm globina, 80 cm širina x 100 cm globina

Obrišite z vlažno krpo

Stroški pošiljanja v Sloveniji znašajo 2,50 EUR za celotno pošiljko.

Vse cene že vsebujejo DDV, razen če je izrecno navedeno drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Nakup brez tveganja:

Zagotovite si nakup naših izdelkov brez tveganja. V kolikor ob prejemu izdelka z njegovo kvaliteto ne boste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni. Pogoj za to je, da izdelek ne sme imeti znakov uporabe in da se nahaja v original embalaži.

Rok dobave:

Naročeni izdelki bodo dostavljeni na katerikoli naslov na območju Slovenije. Dostavil vam jih bo naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Pri vas bodo dostavljeni že naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke boste preko SMS-a obveščeni o dostavi.

Načini plačila:

Plačilo po povzetju:

Pri izbiri plačila »po prevzemu/povzetju« ne pozabite na gotovino, saj paketa ne boste mogli prevzeti brez plačila. Kupnino boste plačali dostavni službi ob dostavi. Pri plačilu po povzetju je potrebno prišteti k naročenemu znesku še +1,05 EUR odkupnine. Tega stroška ni, v kolikor se odločite za drugo obliko plačila.

Plačilo po predračunu:

Pri izbiri »po predračunu« vam bomo poslali predračun s podatki za nakazilo denarja na vaš elektronski naslov, s katerim ste se registrirali kot uporabnik spletne trgovine. Ko bo blago pripravljeno (cca. v 2 delovnih dneh oz. odvisno od dobavnega roka), boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo o dobavljivosti izdelka in nadaljnje napotke za plačilo. Dokler ne prejmete elektronskega sporočila, ne nakazujte kupnine. Takoj po prejetem plačilu bo pošiljka odpremljena.

Plačilo preko sistema Paypal:

Paypal je način plačila s kreditnimi karticami, ki omogoča 100% varnost za kupca. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku s prošnjo na elektronsko pošto ponudnika info@viva-design.eu.. Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 030 285 648 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@viva-design.eu..